Termelő, Felvásárló, Értékesítő és Szolgáltató Hangya Kft.

GINOP-1.2.2-16-2017-01645

A kedvezményezett neve: Termelő, Felvásárló, Értékesítő és Szolgáltató Hangya Kft.
A projekt címe: Kapacitásbővítő eszközbeszerzés a Termelő, Felvásárló, Értékesítő és Szolgáltató Hangya Kft-nél
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01645
A szerződött támogatás összege: 5 146 405 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt befejezési dátuma: 2018.01.11.

A projekt tartalmának bemutatása:
Vállalkozás története: A Hangya Kft a rendszerváltás után terménykereskedelem céljából jött létre. Ez a tevékenység volt a fő profil egészen a kétezres évek közepéig. 2006-ban, az egyik, a kft tulajdonában álló épület felújítása után az éttermi vendéglátás is bekerült a cég tevékenységi körébe, melyet tíz éve a városban az egyik legsikeresebb szereplőként csinálunk. Az étterem mellett szórakozóhelyként is működik a hely, ma már két szinten, több, mint ötszáz négyzetméteren.

A vendéglátás mellett üzleti tanácsadással is foglalkozik a cég az elmúlt években, illetve rendezvény cateringgel is. Ezeken felül a saját ingatlanok bérbeadásából is jelentős jövedelmünk van (italbolt, üzlethelyiség, raktár bérbeadása).

A fejlesztések segítenek bennünket abban, hogy a helyi/környékbeli szórakozóhelyek között megmaradjon a kiemelt szerepünk.

Az újonnan beszerzett hűtőpultok és melegentartó hatékonyan segíti az elkészült ételek frissen tartását akár meleg ételről, akár hűtött áruról van szó. A dagasztó és a reszelő gyorsabb előkészítési folyamatokat eredményeznek. A fali snack elszívó ernyő, motorral jelentősen javítja a konyhai dolgozók munkakörülményeit.

A Husqvarna 455e benzinmotoros láncfűrész segíti a telephelyünkön felmerülő javításokat, a mobil elemek használatából adódó kisebb rongálódások kijavítását. Adott esetben a megrendelés helyszínén való összeszerelésnél lehet segítségünkre.

A napelem park felszerelése jelentősen csökkenti a villamosenergia költségeinket.

A gyalogkíséretű targonca nagyban gyorsítja az áruk ki- és berakodását.